با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
اقتصاد و بازاریابی
ارزیابی مالی تولید زعفران در شرایط کنترل شده در استان مازندران

سمیه شیرزادی لسکوکلایه؛ محمد بهادری؛ عباس جلالی؛ علیجان سالاریان

دوره 11، شماره 4 ، دی 1402، ، صفحه 431-447

https://doi.org/10.22048/jsat.2023.412144.1503

چکیده
  در این مطالعه به منظور تعیین اندازه اقتصادی تولید زعفران در شرایط کنترل شده در استان مازندران از تحلیل فایده-هزینه و روش‏های ارزش حال خالص، نسبت فایده-هزینه، نرخ بازده داخلی و دوره بازگشت سرمایه استفاده شد. به منظور محاسبه شاخص‏های مالی تولید زعفران در محیط‏های کنترل شده، اطلاعات به روش میدانی و از طریق تکمیل پرسشنامه و مصاحبه ...  بیشتر